30 november 2009

Mike's Webisodes 7: Lekker nerden in Londen

Samen met long time friend Paul vloog ik in oktober naar Londen, de prachtige hoofdstad van de UK om een paar dagen even lekker te nerden. (Ik schreef er hier al eens over onze avonturen.) In dit videoverslag de beelden van waarover eerder nog niet gerept is, het avontuur van de 311 treden en het wel of niet houden van fish&chips. Kortom: een beetje andere webisode dan je wellicht gewend bent.

Volgende week een nadere blik op Abbey Road en de Duitse huisvader die zijn gezin meerdere malen over het wereldberoemde zebrapad laat marcheren. Mis hem niet: online op maandag 7 december. Zie hier de eerdere webisodes.

19 opmerkingen:

Mennomail zei

?
Kan de video niet afspelen. Staat op privé?

Michael Minneboo zei

Mennomail: Was foutje, is weer aangepast. Zou nu speelbaar moeten zijn.

Josephine zei

Leuk!
Stel mafkezen ;)

Peter de Kock zei

Wat past het achtergrondmuziekje bijzonder goed bij de sfeer van het filmpje. Vooral het basloopje aan het begin en eind van het filmpje is wow.

Johan zei

En Paul maar opscheppen dat jullie de hotelkamer niet uit zijn geweest... Leuk filmpje, en bedankt dat jullie bedactiviteiten alleen in de director's cut te zien zijn!

Hester van den Blink zei

Me likey ook het einde leuk gedaan en moest weer lachten om "ga even leuk mee naar boven...zegt 'ie"

Michael Minneboo zei

@Hester: Ja, is uiteindelijk toch nog goed gekomen met het laatste gedeelte van de video. Kwestie van schrappen.

@Peter: De soundtracks van de Webisodes worden gemaakt door gitarist Arnoud Baatsen. Ik ben er zelf ook zeer in mijn nopjes mee.

@Johan: graag gedaan! :)

Mijzen Nieuws zei

Vermakelijk beeldverslag; helaas zonder geluid ( storing) maar toch boeiend! Kom nog terug voor sound! Groet, Cees

Elsbeth zei

leuk!!! i heart london!! heb er 10 maanden gewoond (1999-2000). geweldige shopstad. maarre.... ik zal je eens iets schokkends vertellen... er zit ook een Starbucks op utrecht centraal :)

Michael Minneboo zei

@Elsbeth: Leuk dat je daar een jaar hebt kunnen wonen. Ik zou de Forbidden Planet en Starbucks niet meer uitkomen denk ik :)

Gekkigheid natuurlijk, maar een Starbucks op Utrecht CS? Ga ik eens checken als ik weer in de Domstad ben.

Hester van den Blink zei

@Mike wist je dat niet? de rij is er altijd enorm bij de starbucks. en trouwens zit ie ook niet gewoon in Amsterdam? maareh vind je de koffie nou écht zo lekker, of is het meer een statement om bij de starbucks koffie te halen? het enige waar ik echt verslingerd aan ben geraakt zijn de enorme koeken die ze verkopen...

Michael Minneboo zei

@Hester: Ik vind Illy koffie het lekkerste, en Golden Coffebox gaat er bij mij ook in als.. nou ja, ik wilde 'koek' schrijven, maar ik kauw mijn koffie nooit. Maar goed, in Amsterdam heb je tegenwoordig heel veel segafredo en die vind ik eigenlijk te bitter. Maar in Londen, ja daar moet ik Starbucks drinken. Nerds (die ooit BattleStar Gallactica hebben gezien) doen dat. :)

Hester van den Blink zei

@Mike hahaha mooi dat soort tradities, ik hou er van. Segafredo is redelijk bitter, maar er zijn verschillende varianten. heb zelf afgelopen zomer uit Italië een aantal pakken (lees 30) meegenomen en die zijn heerlijk mild maar wel sterk yummie.

Michael Minneboo zei

@Hester: Die kom ik binnenkort graag eens bij je proeven die koffie! :)

Hester van den Blink zei

@Mike je bent meer dan welkom :) gezellig

Mattt zei

Leuk filmpje, leuke cartoons van Pul ook.

Arnoud zei

Ontzettend leuk filmpje! En wat super strak ook als je zo goed kunt tekenen dat je een dagboek in cartoons kunt bijhouden. Dat zou ik toch ook wel gekund willen hebben.
Altijd lekker wat te frunniken. ;-)
Helaas. Mijn vader kon prachtig tekenen, maar ik heb 't niet geërfd.
Nog wél één kleine opmerking: die vertellende ondertitels zijn heel leuk, maar ze zijn vaak te snel weer weg om naar zowel het beeld als de tekst te kunnen kijken.
En laat dat inkoppertje van 'dan kijk je toch 2 keer' maar zitten. ;-)

Michael Minneboo zei

@Arnoud: Bedankt voor de complimenten. Ik zal in de toekomst nog eens kijken naar de timing van de ondertitels. Bij deze gingen ze inderdaad soms wat snel.

Marco Raaphorst zei

erg vermakelijk filmje. lekker vlot gemonteerd en mooie tekeningen!